Успішний Марафон Профорієнтаційних Заходів Кафедри Будівельних і Дорожніх Машин у Харківському Ліцеї №181 "Дьонсурі"

Кафедра будівельних і дорожніх машин (БДМ) продовжує активно сприяти професійній орієнтації молоді, надаючи їм можливість ознайомитися з цікавою та перспективною галуззю будівництва та машинобудування. 27 березня у місті Харкові відбувся неймовірний Марафон Профорієнтаційних Заходів у Харківському Ліцеї №181 "Дьонсурі", організований кафедрою БДМ.

Цей захід виявився надзвичайно успішним завдяки детальній організації та зацікавленості учнів у знайомстві зі світом будівництва та машинобудування.

Протягом дня учасники марафону мали можливість взяти участь у різноманітних онлайн заходах, спрямованих на залучення їхнього інтересу до галузі будівництва та машинобудування. Вони брали участь у лекціях, практичних заняттях та демонстраціях новітніх технологій під керівництвом викладачів кафедри БДМ, серед яких  доценти Косолапов В.Б., Щукін О.В., Орел О.В.

Учасники марафону залишилися враженими та надзвичайно зацікавленими в майбутньому вивченні цієї цікавої галузі на вищих навчальних закладах. Вони висловили своє бажання долучитися до навчання на кафедрі БДМ та розширити свої знання в цій області.

Кафедра Будівельних і Дорожніх машин висловлює щиру вдячність всім учасникам Марафону Профорієнтаційних Заходів за їхню активність та зацікавленість у світі будівництва та машинобудування. Ми глибоко переконані, що молодь - майбутнє нашої галузі та обіцяємо продовжувати підтримувати їх у їхньому професійному розвитку.


To top