До уваги декларантів! При формуванні довідки “Дані для декларації” в Реєстрі декларацій за 2023 рік наразі можливе відображення неповної і

До уваги декларантів! При формуванні довідки “Дані для декларації” в Реєстрі декларацій за 2023 рік наразі можливе відображення неповної інформації про доходи.

У Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (ДРФО), з якого НАЗК отримує дані про доходи та суми сплачених податків, наразі відсутня інформація за останній квартал 2023 року. 

Відповідно до податкового законодавства така інформація буде внесена до звіту за формою 4-ДФ протягом 50 днів після закінчення ІV кварталу 2023 року, тобто не раніше 20 лютого 2024 року. 

Важливо! Звертаємо вашу увагу на неможливість повторного формування довідки “Дані для декларації” після вже отриманої довідки з неповними даними.

Якщо ж Ви бажаєте або Вам потрібно подати декларацію за 2023 звітний період до 20 лютого, то відомості про нараховані (виплачені) доходи ви можете отримати за місцем виплати такого доходу.

Більше про функцію “Дані для декларації” читайте тут

Джерело: https://nazk.gov.ua/uk/novyny/deklaruvannya-za-2023-rik-u-dovidtsi-dani-dlya-deklaratsii-mozhut-vidobrazhatysya-nepovni-dani-pro-dohody/


To top