Лекція з Тайм-менеджменту для студентів кафедри менеджменту: досвід від роботодавця

  1 березня 2024 року здобувачі освіти рівнів молодший бакалавр та бакалавр спеціальності 073 "Менеджмент" кафедри менеджменту ХНАДУ відвідали захоплюючу лекцію від представника бізнесу. Лекція, проведена представницею потенційних роботодавців в рамках дисципліни "Самоменеджмент та тайм-менеджмент", була надзвичайно корисною та пізнавальною для учасників.  Захід відбувся у форматі відеоконференції на платформі Zoom і був проведений випускницею нашого факультету управління та бізнесу, директором ТОВ "Центр витратних матеріалів" Юлією Литвин. Під час зустрічі пані Литвин поділилася зі студентами основними вимогами роботодавців на сучасному ринку праці та провела лекцію англійською мовою на тему "Тайм-менеджмент".
Директор ТОВ "Центр витратних матеріалів" пані Юлія Литвин поділилася своїм досвідом у галузі тайм-менеджменту. Під час заходу студенти отримали важливі відомості про сучасні вимоги роботодавців та ключові навички управління часом.
Під час лекції були висвітлені такі аспекти:
1. Ефективні стратегії управління часом.
2. Техніки досягнення поставлених цілей в обмежені строки.
3. Важливість збереження балансу між роботою та особистим життям.
4. Використання інструментів для підвищення продуктивності.
Зустрічі студентів із представниками бізнесу не лише розширюють їхні знання, а й допомагають у підготовці до майбутньої кар'єри. Ми щиро дякуємо пані Юлії Литвин за її важливий внесок у освіту та професійний розвиток наших студентів.   


News by date

By Category