Успішна участь аспіранта кафедри менеджменту в Міжнародному підвищенні кваліфікації

Раді повідомити, що аспірант кафедри менеджменту Павло Нечепуренко успішно взяв участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАГІСТРІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ", що відбувся з 10 по 20 січня 2023 року у місті Люблін, Республіка Польща.

Організаторами заходу були Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян. Протягом цього періоду учасники мали можливість зануритися в тему "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАГІСТРІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ", яка відіграла ключову роль у поглибленні розуміння актуальних аспектів академічної етики та доброчесності в освітньому середовищі. Участь в такому заході не лише розширила горизонти наукової діяльності нашого аспіранта, але й збагатила його знаннями та поглядами, які безперечно знадобляться у майбутньому.

Завдяки своїй активності, аспірант вже отримав заслужений сертифікат за вдалу участь у вебінарі, а отримані знання в межах програми мають вагомий обсяг - 1,5 кредитів ЄКТС (45 годин), включаючи лекції, практичні заняття та самостійну роботу.

Вітаємо нашого аспіранта Павло Нечепуренко з вдалим представленням нашого університету на міжнародному рівні та бажаємо йому подальших успіхів у науковій та освітній сферах!


News by date

By Category