АКРЕДИТАЦІЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ: «ПІДЙОМНО-ТРАНСПОРТНІ, БУДІВЕЛЬНІ, ДОРОЖНІ, МЕЛІОРАТИВНІ МАШИНИ І ОБЛАДНАННЯ»

Шановні колеги! Завдяки Вам і Вашій небайдужості, активній участі у акредитації навчального процесу механіків-магістрів, кафедра будівельних і дорожніх машин отримала акредитаційний сертифікат на 5 років. Щиро вітаємо зі спільною перемогою!

Освітній процес продовжується, незважаючи на складні умови, викладачі і студенти отримують академічну мобільність, вступають на наступний освітній рівень і цей процес повинен продовжуватись за будь-яких обставин. Колектив випускової кафедри будівельних і дорожніх машин переконаний, що продовження функціонування освітньої програми та спеціальності повинні бути навіть у жахливих та скрутних ситуаціях, потрібно адаптуватись до реалій сьогодення. Враховуючи непрогнозованість функціонування закладу потрібно іти шляхом інноваційних технологій, використовувати хмарні технології, сучасні методи навчання та головне - мотивацію здобувачів. 

   Завдяки сумісній зустрічі було виявлено недоліки та переваги розвитку і вдосконалення освітньої програми "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання". Саме кваліфікація магістрів повинна бути на основному місці серед фахівців галузевого машинобудування після закінчення війни, саме вони мають відбудовувати інфраструктуру міст і країни в цілому. Цей процес повинен бути максимально професійним. 


News by date

By Category