Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці»!

Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 4 жовтня 2019 року № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» базовим закладом вищої освіти за напрямом «Управління персоналом і економіка праці» було призначено Тернопільський національний економічний університет.

Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління персоналом і економіка праці» надійшло 106 наукових робіт студентів закладів вищої освіти. З поміж наукових робіт, що надійшли на конкурс, була й наукова робота студентокнашого ЗВО, які навчаються на третьому курсі за спеціальністю 076«Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», − Коваленко Анни та Жученко Діани.

За результатами подвійного рецензування в І етапі ІІ туру наукова робота наших студенток на тему «Шляхи удосконалення системи мотивації персоналу: приклад ПрАТ «Миколаївцемент»» була оцінена в 167 балів із 200 балів і рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу.

Проведення  другого етапу (2-3 квітня 2020 року) II туру  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у вигляді підсумкової науково-практичної конференції з презентацією робіт учасниками було відмінено через введення обмежувальних заходів для запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19. У зв’язку із запровадженням в Україні карантину галузевою конкурсною комісією зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці» ухвалено рішення про підведення підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за результатами І етапу ІІ туру, відповідно до яких студенток ХНАДУ Коваленко Анну та Жученко Діану було нагороджено дипломами ІІ ступеня. 

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Коваленко Анну та Жученко Діану, а також їх наукового керівника доц. Левченко Я.С. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Управління персоналом і економіка праці»!

Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших наукових звершень!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією