Кафедра ТЕСА провела черговий "День відкритих дверей"

6 березня 2024 року на прохання майбутніх абітурієнтів та в рамках договору про співпрацю у профорієнтаційній роботі між ХНАДУ та ЗЗСО Основ’янського району, кафедрою ТЕСА було проведено черговий «День відкритих дверей». Цього разу онлайн захід відвідали 100 цьогорічних випускників із трьох комунальних закладів Харківської міської ради:   Харківський ліцей №12, Харківський ліцей №34, Харківський ліцей №66.

Вже традиційно зустріч розпочалася з виступу завідувача кафедрою ТЕСА проф. Волкова В.П., який познайомив майбутніх студентів зі спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт», її перевагами, тонкощами та можливостями працевлаштування. Також слухачам було розказано про академію Bosch, що функціонує при кафедрі, та про право видавати сертифікат міжнародного зразка по закінченню тренінгів з яким можна працевлаштуватися не лише в Україні, а й у країнах Євросоюзу на станціях технічного обслуговування автомобілів та отримувати середньоєвропейську заробітну платню.

Після відповідей на запитання слухачів, слово було надано заступнику декана АФ з профорієнтаційної роботи старшому викладачу кафедри ТЕСА Безрідному В.В., який розповів майбутнім абітурієнтам про автомобільний факультет, його спеціальності, можливості та переваги навчання на факультеті та в ХНАДУ в цілому.

Для ширшого розкриття галузі 27 «Транспорт» на заході були присутні помічник декана ФТС з профорієнтаційної роботи доц. Волкова Т.В. та відповідальна з профорієнтаційної роботи кафедри ТСЛ доц. Птиця Н.В. Вони ознайомили відвідувачів з питаннями організації перевезення вантажів, пасажирів та логістичними аспектами функціонування автомобільного транспорту. Ще цьогорічним випускникам було запропоновано пройти пробне тестування за програмою НМТ 2024, що організовані ФТС forms.gle/UGZJGURctTT2fiHc8.

Запрошена заступник відповідального секретаря приймальної комісії доц. Кочина А.А. допомогла ліцеїстам розібратися у правилах вступної кампанії 2024 року.

Також, своїми враження про навчання у ХНАДУ поділилися студенти різних курсів факультету транспортних систем, а саме: Дідик Ігор, студент групи  ТПТ-21-22 (випускник ліцею №66); Хижняк Карина, студентка групи ТПТ-31-21 (випускниця ліцею №12); Шипоша Еліна, студентка групи Т-43-20 (випускниця ліцею №12); Щербакова Дар'я, студентка групи Т-33-21 (випускниця ліцею №34).

Крім того, учасникам було запропоновано скористатися можливістю взяти участь у підготовчих курсах, що організовані нашим університетом  https://forms.gle/GJkFJiWnMnhUfnit8, та відвідати день відкритих дверей ХНАДУ, який відбудеться 16 березня 2024 року о 12:00 (детальніше за  посиланням). Реєстрація на «День відкритих дверей ХНАДУ» та пробне тестування доступні за  посиланням.

Щиро дякуємо начальнику управління освіти адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Нижнику Олександру Степановичу та головному спеціалісту Управління освіти Олександру Михайловичу Стецко за активну участь та допомогу!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією