Проф. Дмитрієва О.І. підвищила кваліфікацію за програмою «Технології доброчесного використання штучного інтелекту у сфері освіти та науки

З 31 липня по 10 вересня 2023 року завідувачка кафедри економіки і підприємництва проф. Дмитрієва О.І. підвищила кваліфікацію за програмою «Технології доброчесного використання штучного інтелекту у сфері освіти та науки» обсягом 180 годин (6 кредитів ЄКТС).

Професійна програма підвищення кваліфікації розроблена із урахуванням новітніх науково-обґрунтованих підходів до організації навчання дорослих, досягнень психолого-педагогічних, соціальних та поведінкових наук, і спрямована на розвиток та удосконалення психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності. Програма підвищення кваліфікації, що була розроблена фахівцями Полтавського державного аграрного університету та Центру українсько-європейського наукового співробітництва, передбачала навчальне навантаження за темами:

  • «Що таке штучний інтелект та його перспективи у найближчі роки»;
  • «Перспективи використання штучного інтелекту в галузі освіти та науки»;
  • «Перспективи використання штучного інтелекту в комерційній діяльності».

Успішне завершення програми підвищення кваліфікації підтверджено свідоцтвом.    


Nach oben