Кафедра Екології. Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science»

Колектив викладачів та здобувачів кафедри Екології продовжує роботу щодо популяризації наукових здобутків здобувачів університету та апробації результатів наукових досліджень за напрямами наукової роботи кафедри.

21 березня 2024 року результати наукових досліджень, які було виконано спільно з німецькими колегами (Eberswalde University for Sustainable Development) було представлено на престижній науковій платформі міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова, Ангола, Бенін.

На перший етап конкурсу було подано 362 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Оман, Литва, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

Загальні напрями конкурсу:

- харчова наука і технології;

- економіка і управління;

- інформаційні технології, автоматизація і робототехніка;

- енергетика та енергоефективність;

- екологія та охорона навколишнього середовища;

- туризм та готельно-ресторанна справа.

У другому турі конкурсу було представлено роботу «Improvement of recreational forest management in the natural park», яка є результатом роботи команди  наукового  керівника  та здобувачів від ХНАДУ (Україна) у складі професора Наталії Внукової (Nataliia Vnukova), здобувачів Дар’ї Орлової (Daria Orlova),  Єлизавети Луб (Lub Yelyzaveta) та Університету сталого розвитку Еберсвальде (Німеччина) професора Pierre L. Ibisch.

Згідно з оцінкою журі конкурсу робота зайняла ІІ місце.

 

Вітаємо переможницю конкурсу та наукового керівника!     


To top